Jdi na obsah Jdi na menu
 


POMOC! Sražený krém

19. 7. 2013

Snadné jako facka! Je horko, oslava zítra, mícháte krém, těšíte se na výsledek a ejhle! Místo božského krému, který se má rozplývat na jazyku je odporná kaše plná hrudek másla. 

Jak se to jen mohlo stát?!!

Toto je jediný problém:

Ingredience krému neměly stejnou teplotu (v horku je to hračka)

Jak z toho ven?

Pokud nehodláte znovu dělat celý krém, protože ten zdrclý již odpočívá v koši jsou tu 2 řešení:

1) Pokud máme dost másla, uděláme nový základ-
MÁSLO+CUKR, ty vyšleháme do pěny a postupně a POMALU do něj přidáváme tu naši zdrclinu

2) Pokud nemáme dost másla, vložíme krém do vodní lázně (samozřejmě i s miskou, bez ní to opravdu můžeme odložit do koše ;-) ) a pomalu krém zahříváme, ale nevaříme! Po pár minutách se ingredience spojí a vzniká hladký krém. Po vychladnutí se dá krásně vyšlehat.

A JE TO! :-)

Mnoho zdaru 

mamka a dcera

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář